Thursday 18 September 2014

Jasná volba pro vaše uvolnění a regeneraci

Většina terapeutických masáží spočívá v podstatě v tom, že člověk leží na masážním lůžku a masérka jej v daném časovém úseku masírujeme. Oproti tomu je thajská masáž komplexnější a více zaměřena na zákazníka. Klasická thajská masáž v sobě kombinuje prvky jógy, s jejichž pomocí dochází k požadovaným uvolňujícím výsledkům masáží.

Samotná thajská masáž začíná protažením svalů, přičemž dochází k změkčení svalové tkáně a uvolnění problematických partií. Díky propracované technice mají thajské masáže řadu výhod. „Normální“ masáže pouze masírují ztuhlé svaly, aby je uvolnily, kdyžto thajské masáže navrací svaly do jejich původní polohy. Tato technika je účinná především při svalových obtížích, jako jsou například natažené svaly nebo vazy.

Po absolvování kvalitní Thajské masáže Praha je celé tělo uvolněné a protažené svaly umožňují snadný pohyb bez omezení. Odezní bolest kloubů. Při pravidelné návštěvě thajských masáží je tělo pružné, pohyblivé a v dobré kondici. Kromě toho má thajská masáž řadu dalších výhod: uleví vám například o střevních potížích, zácpy, bolesti hlavy. Vy se tak budete cítit uvolnění a plní sil.

Thajská masáž je druh regenerační masáže, která je vhodná při zdravotních procedurách a wellness aktivitách. Rovněž je prospěšná při dietách. Thajské masáže Praha mají o něco delší průběh než jiné masáže, účinek však opravdu stojí za to. Pokud se nacházíte v Praze, neváhejte zajít na thajskou masáž!
V Praze vám tradiční thajské masáže přináší specializovaný salón Thajský ráj – to nejlepší místo na efektivní thajské masáže. 

No comments:

Post a Comment